Uitgeruste studio

Wil je eerder iets in de trend van fine art, met speciale belichting, of terug in de tijd? Met een andere haardracht, aangepaste kledij? Gewoon even de teletijdmachine in voor een snapshot? Poseren voor een communie- of een lentefeest of met het gezin op de plaat voor een kerstkaartje?

Ik beschik over een eigen volledig uitgeruste studio. Alle materiaal nodig om te fotograferen, van het nieuwste digitale fototoestel tot de uitgebalanceerde verlichting. Maar mijn studio herbergt ook een schat aan rekwisieten en props, om het decor van het verhaal te bouwen, om gefotografeerd te worden tot een beleving te maken. Of het nu een set vooroorlogse koffers zijn, een ouderwetse zinken bassin, of een veelvoud aan ballonnen, groot en klein… elke detail telt!

Een digitale foto(reeks) als uitgangspunt

Foto’s worden door mij steeds digitaal uitgeleverd. Er wordt steeds uitgegaan van een basisreeks van 10 foto’s die samen gekozen worden uit de vruchten van de fotosessie. Deze worden digitaal volgens de regels van de kunst bewerkt. Het is mogelijk om het basispakket met extra foto’s uit te breiden. Klik hier voor de diverse staffels.

Wil je van je foto’s iets tastbaar maken? Een mooie afdruk in kader? Je schattebout op canvas? Leuke kaartjes om te versturen? Ook dat kunnen we op aanvraag leveren. Klik hier voor de mogelijkheden. Maar anderzijds leveren we alle foto’s uit in een degelijk digitaal formaat, zodat je ook zelf aan de slag kan… een canvas laten bedrukken is niet zo moeilijk, een goede foto als startpunt, dat is de kunst… en daar sta ik garant voor!