Prijzen

Een photoshoot tijdens je zwangerschap.

Wat een bijzondere tijd is er voor jullie aangebroken. Zwanger van jullie kindje. Hoe zal jullie kindje er straks uitzien? Zal hij op jou lijken? En is hij/zij dan net zo druk als in je buik, nu? Of je nou voor de eerste, tweede of derde keer mama wordt: iedere zwangerschap is bijzonder en het waard om voor altijd te koesteren. Want soms, door alle drukte, zou je even vergeten dat je zwanger bent. En schieten die mooie weekfoto’s erbij in om te maken. Of kan jouw man eigenlijk niet zo goed fotograferen.. Foto’s van je mooie, zwangere buik; ik maak ze graag voor je.

Zo gaan we te werk.

Een zwangerschapsshoot is zowel binnen als op een mooie buitenlocatie mogelijk. Wanneer we ervoor kiezen de shoot buiten te laten plaatsvinden, dan fotografeer ik het liefst tijdens het ‘gouden uurtje’, omdat het licht dan mooi zacht is. Het ‘gouden uurtje’ is het uurtje voor zonsondergang.

We zullen samen kijken naar het beste tijdstip. De zon is zeker geen vereiste, want ook op een bewolkte dag kan je mooie foto’s maken. En wist je dat je buiten ook hele mooie foto’s met je blote buik kunt maken? Tijdens de shoot zullen we een mooie variatie aan beelden maken. Bijvoorbeeld van jou alleen, samen met je partner en eventuele oudere kindjes.

Zwangerschap Shoot Pakketten

JULLIE HEBBEN EEN KINDJE? GEFELICITEERD!

Wat geweldig. En de clichés zijn echt waar: het gaat zo snel en ze worden zo snel groot. Hoe mooi is het om deze bijzondere periode voor altijd vast te leggen.

Ik wil graag jullie verhaal vertellen, laten zien hoe jullie leven er op dit moment uitziet tijdens de babybubbel. Ik kom daarom graag bij jullie thuis voor een newborn lifestyle shoot!

De ideale newborn fotoshoot vindt plaats tussen de 8 en 21 dagen na de geboorte van jullie kindje.

Knuffelen, met broertje of zusje erbij, details; tijdens de shoot leg ik veel details van jullie kindje vast.

Jullie kindje wordt niet in onnatuurlijke houdingen gelegd, maar juist zo natuurlijk mogelijk. De shoot vindt plaats bij jullie thuis.

De foto’s worden gemaakt in jullie vertrouwde omgeving, op het grote bed, in de babykamer, in de woonkamer samen op de bank of een andere mooie ruimte in jullie huis. Voor het geven van een zachte en natuurlijke uitstraling maak ik alleen gebruik van natuurlijk licht, dus geen flitsen of felle lampen. Alleen ik met mijn camera. Natuurlijk geef ik wel aanwijzingen en let ik natuurlijk op mooi lichtinval.

Jullie hoeven alleen maar te genieten van elkaar en ondertussen zal ik als fotograaf, op een ontspannen manier de mooie momenten vastleggen.

Newborn Shoot Pakketten

Maak de verjaardag van je kleine spruit op een unieke manier onvergetelijk!

Voor elke verjaardag zorg ik voor een speciaal thema. Heb je zelf een idee voor een thema? Laat het ons weten en we kijken wat we kunnen doen!

Cakesmash
Is jouw kleintje één jaar oud? Dan is dit het perfecte moment voor een cakesmash! Een unieke kans om een cakeje te komen ‘smashen’

Wat kun je verwachten?
Tijdens de cakesmash beginnen we met enkele gewone foto’s in het gekozen decor. Zo krijgt je kleintje de kans om aan de nieuwe omgeving te wennen.
Daarna gaan we over naar het ‘smashen’ van de taart!
Sommige kinderen gaan er helemaal voor, terwijl anderen wat voorzichtiger proeven van hun taartje. We volgen altijd het tempo van jouw kleintje. Dit levert hoe dan ook prachtige en succesvolle beelden op. Nadat ze lekker vies zijn geworden, is het tijd voor een baddersessie. In een leuk klein badje kunnen ze lekker spetteren. Mama of papa mag zelfs wat belletjes blazen!

Thema
In mijn studio heb ik alles om van de fotoshoot een uniek moment te maken. Vaak werk ik met ballonnenbogen (je kunt zelf de kleuren kiezen), maar elk ander thema is ook mogelijk. Heb je een specifiek thema in gedachten? Laat het me zeker weten, dan kijken we samen naar de mogelijkheden. Ook voor het taartje wordt gezorgd en dit wordt volledig afgestemd op het gekozen thema.

Kleding
In mijn studio zijn verschillende outfits beschikbaar voor de cakesmash. Maar uiteraard mag je ook altijd zelf iets leuks meenemen voor de fotoshoot.

Wat moet je verder nog meebrengen?
Eigenlijk hoef je zelf niets mee te nemen, tenzij je ervoor kiest om een eigen outfit mee te brengen. Het is handig om een grote handdoek mee te nemen waarin je kleintje kan worden gewikkeld na het badderen. Ook is het handig om wat eten en drinken mee te nemen, en natuurlijk het favoriete speeltje van je kleintje.

Het plannen van de fotoshoot
Het beste is om de cakesmash enkele weken voor de verjaardag te plannen. Op die manier heb je de foto’s zeker op tijd voor de verjaardag van je kleintje en heb je nog genoeg tijd om eventuele fotoproducten te bestellen. Geef me ook zeker het slaapritme van je kindje door, zodat we de shoot het beste kunnen plannen vóór het middagdutje.

 

 

Fotoreportage voor het hele gezin

 

“Hoeveel foto’s willen jullie van de hele familie?”

Het is een bekend scenario: er ontbreekt vaak één persoon op de foto’s (en vaak is dat dezelfde persoon op elke foto). Het vastleggen van herinneringen waar je later met liefde naar terugkijkt, is van onschatbare waarde.

Samen met jullie jonge gezin ga ik op avontuur om ontspannen en liefdevolle foto’s te maken. Ik richt me niet op formele portretten, maar op speelse en innige momenten. Knuffels, kusjes, genieten van elkaars gezelschap, lachen, gek doen – en ondertussen leg ik de mooiste momenten vast.

Mijn doel is om jullie vast te leggen zoals jullie echt zijn.

Hoe het werkt:

 

Familiefotoshoot


Alle foto’s worden bij jullie thuis gemaakt of op een locatie die voor jullie betekenisvol is – een prachtig natuurgebied, het strand, bos of misschien juist in de binnenstad. Ik zoek altijd naar het mooiste licht, bij voorkeur tijdens het ‘gouden uurtje’. Samen zullen we het beste tijdstip bepalen. Als jullie specifieke voorkeuren hebben of zelf leuke ideeën, hoor ik die graag!

Styling voorafgaand aan de fotoshoot wordt vaak onderschat. Kleding kan een foto maken of breken. Ik help jullie dan ook graag met de voorbereidingen en geef met plezier advies over kledingkeuzes!

Familieshoot paketten

Wil je een photoshoot meer dan 20km buiten Diest? Dan rekenen wij 0,50 EUR per km vervoerskosten.
Wil je meer foto’s dan het pakket voorziet? Dat is mogelijk voor 15,- EUR per bijkomende foto.

 

Boek nu jouw photoshoot