Prijzen

Een photoshoot tijdens je zwangerschap.

Wat een bijzondere tijd is er voor jullie aangebroken. Zwanger van jullie kindje. Hoe zal jullie kindje er straks uitzien? Zal hij op jou lijken? En is hij/zij dan net zo druk als in je buik, nu? Of je nou voor de eerste, tweede of derde keer mama wordt: iedere zwangerschap is bijzonder en het waard om voor altijd te koesteren. Want soms, door alle drukte, zou je even vergeten dat je zwanger bent. En schieten die mooie weekfoto’s erbij in om te maken. Of kan jouw man eigenlijk niet zo goed fotograferen.. Foto’s van je mooie, zwangere buik; ik maak ze graag voor je.

Zo gaan we te werk.

Een zwangerschapsshoot is zowel binnen als op een mooie buitenlocatie mogelijk. Wanneer we ervoor kiezen de shoot buiten te laten plaatsvinden, dan fotografeer ik het liefst tijdens het ‘gouden uurtje’, omdat het licht dan mooi zacht is. Het ‘gouden uurtje’ is het uurtje voor zonsondergang.

We zullen samen kijken naar het beste tijdstip. De zon is zeker geen vereiste, want ook op een bewolkte dag kan je mooie foto’s maken. En wist je dat je buiten ook hele mooie foto’s met je blote buik kunt maken? Tijdens de shoot zullen we een mooie variatie aan beelden maken. Bijvoorbeeld van jou alleen, samen met je partner en eventuele oudere kindjes.

Zwangerschap Shoot Pakketten

Wil je een photoshoot meer dan 20km buiten Diest? Dan rekenen wij 0,50 EUR per km vervoerskosten.
Wil je meer foto’s dan het pakket voorziet? Dat is mogelijk voor 15,- EUR per bijkomende foto.

 

Boek nu jouw photoshoot

 

  JULLIE HEBBEN EEN KINDJE? GEFELICITEERD!

  Wat geweldig. En de clichés zijn echt waar: het gaat zo snel en ze worden zo snel groot. Hoe mooi is het om deze bijzondere periode voor altijd vast te leggen.

  Ik wil graag jullie verhaal vertellen, laten zien hoe jullie leven er op dit moment uitziet tijdens de babybubbel. Ik kom daarom graag bij jullie thuis voor een newborn lifestyle shoot!

  De ideale newborn fotoshoot vindt plaats tussen de 8 en 21 dagen na de geboorte van jullie kindje.

  Knuffelen, met broertje of zusje erbij, details; tijdens de shoot leg ik veel details van jullie kindje vast.

  Jullie kindje wordt niet in onnatuurlijke houdingen gelegd, maar juist zo natuurlijk mogelijk. De shoot vindt plaats bij jullie thuis.

  De foto’s worden gemaakt in jullie vertrouwde omgeving, op het grote bed, in de babykamer, in de woonkamer samen op de bank of een andere mooie ruimte in jullie huis. Voor het geven van een zachte en natuurlijke uitstraling maak ik alleen gebruik van natuurlijk licht, dus geen flitsen of felle lampen. Alleen ik met mijn camera. Natuurlijk geef ik wel aanwijzingen en let ik natuurlijk op mooi lichtinval.

  Jullie hoeven alleen maar te genieten van elkaar en ondertussen zal ik als fotograaf, op een ontspannen manier de mooie momenten vastleggen.

  Newborn Shoot Pakketten

  Wil je een photoshoot meer dan 20km buiten Diest? Dan rekenen wij 0,50 EUR per km vervoerskosten.
  Wil je meer foto’s dan het pakket voorziet? Dat is mogelijk voor 15,- EUR per bijkomende foto.

   

  Boek nu jouw photoshoot